PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نرم افزار جدید استارمکس مدلهای 9999CXT و 1x1 CX CI PLUS با قابلیت باز گشائی 11727هاتبرد و رفع مشکلات قبلی به تاریخ 15.03.2010



ADMIN
03-15-2010, 14:07
نرم افزار جدید استارمکس
مدلهای 9999CXT و 1x1 CX CI PLUS
با قابلیت باز گشائی 11727هاتبرد و رفع مشکلات قبلی
به تاریخ 15.03.2010

دوستان میتونند از طریع فلش مموری نرم افزار را انتقال دهند
موفق باشید

jilwan
03-20-2010, 16:43
با سلام .پيشا پيش بهارتان پيروز باد. ميخواست بدونم به اين زودي برنامه جديد استار ماكس ميتونيم داشته باشيم. يا سايت ديگه اي هست كه واسه مون معرفي كنيد؟ با سپاس.

ADMIN
03-20-2010, 16:45
با سلام .پيشا پيش بهارتان پيروز باد. ميخواست بدونم به اين زودي برنامه جديد استار ماكس ميتونيم داشته باشيم. يا سايت ديگه اي هست كه واسه مون معرفي كونيد؟ ممنون


سلام
سال نو شما هم مبارک ....
در چند روز اینده نرم افزارهای جدید در سایت قرار خواهد گرفت
موفق باشید

jilwan
03-20-2010, 17:03
اگه خودمون تونيستيم از يه مرجع ديگه برنامه تهيه كنيم. چطور ميتونيم براتون لينك كنيم. و از سالم بودن برنامه مطمئن شيم؟به غير از سايت[فقط کاربران عضو می توانند لینک ها را ببینند .]سايت ديگه اي هست؟مرسي.

ADMIN
03-20-2010, 17:07
اگه خودمون تونيستيم از يه مرجع ديگه برنامه تهيه كنيم. چطور ميتونيم براتون لينك كنيم. و از سالم بودن برنامه مطمئن شيم؟به غير از سايت[فقط کاربران عضو می توانند لینک ها را ببینند .]*******.netسايت ([فقط کاربران عضو می توانند لینک ها را ببینند .]*******.net%D8%B3%D8%A7%D9%8A%D8%AA) ديگه اي هست؟مرسي.


سلام

میتونید از طریق مدیریت فایلهای پیوست تو سایت اپلود کنید
برای اموزش به لینک زیر مراجعه کنید

موضوع مهم : چـگـونـگـی پـیـوسـت فـایـل در سـایـــت ([فقط کاربران عضو می توانند لینک ها را ببینند .])

موفق باشید

sotedel
04-06-2010, 14:03
رسیور استارمکس من کانالهای اصلی ماهواره ی سایروس(pg) رو باز نمیکنه.چی کار کنم.رسیور دوستان بازشون میکنه.

ADMIN
04-22-2010, 19:26
رسیور استارمکس من کانالهای اصلی ماهواره ی سایروس(pg) رو باز نمیکنه.چی کار کنم.رسیور دوستان بازشون میکنه.
دوست عزيز اخرين نرم افزار رو در همين سايت از بخش مروطه داونلود كن و با فلش به رسيور تزريق كن و براي فعال سازي امولاتور همانند رسيورهاي سوپرمكس عمل كرده فقط رمز فعالسازي امولاتور0000 ميباشد وکانالها باز میشود

hosseinkia
04-23-2010, 11:01
سلام

ادمین ای ول دستت درد نکنه خیلی مفید بود کلی کار مارو راه انداخت توی ماهواره سیریوس اکثر کانالهای مورد نظر رو باز میکنه

با تشکر ویژه

صدراسناتور
05-09-2010, 10:36
دوست عزيز اخرين نرم افزار رو در همين سايت از بخش مروطه داونلود كن و با فلش به رسيور تزريق كن و براي فعال سازي امولاتور همانند رسيورهاي سوپرمكس عمل كرده فقط رمز فعالسازي امولاتور0000 ميباشد وکانالها باز میشود


با سلام خدمت اساتيد محترم من برنامه شما دانلود كردم وبه رسيور به قول شما تزريق كردم ولي بازم بعضي از كانالها باز نشدنن من قسمت آخر فرمايش شما را متوجه نشدم امولاتور چيه؟ وچگونه ميشه وارد ان شد؟ ورمزفعالسازي ان را وارد كرد؟ متشكر ميشم اگه منم راهنمايي بفرمايين .در ضمن رسيور من استارمكس9999 ميباشد.

ADMIN
05-09-2010, 12:26
با سلام خدمت اساتيد محترم من برنامه شما دانلود كردم وبه رسيور به قول شما تزريق كردم ولي بازم بعضي از كانالها باز نشدنن من قسمت آخر فرمايش شما را متوجه نشدم امولاتور چيه؟ وچگونه ميشه وارد ان شد؟ ورمزفعالسازي ان را وارد كرد؟ متشكر ميشم اگه منم راهنمايي بفرمايين .در ضمن رسيور من استارمكس9999 ميباشد.

براي فعال كردن امولاتور در اين رسيور ها رو يقسمت usb رفته و دكه قرمز رو ميزنيم بعدا رمز 0000 رو ميزنيم و در قسمت باز شده كه cas ميباشد رفته و گزينه ي emu رو روشن ميكنيم

صدراسناتور
05-09-2010, 19:21
براي فعال كردن امولاتور در اين رسيور ها رو يقسمت usb رفته و دكه قرمز رو ميزنيم بعدا رمز 0000 رو ميزنيم و در قسمت باز شده كه cas ميباشد رفته و گزينه ي emu رو روشن ميكنيم



با تشكر از شما اساتيد محترم مشكل من حل شد .:35:

ولي يه سوال كوچك داشتم اونم اينه كه من هر چقدر آنتن را تنظيم ماهواره را تنظيم ميكنم در اينتل 902 تعداد14 شبكه را نشان ميده در حالي كه 26 شبكه داره بعضي ها در شهرما ميگن پارزيت نميزاره.يا اين گفته صحيح است؟
آيا روش يا دستگاهي وجود دارد كه از وجود پارزيت در همان نقطه اطمينان پيدا كنيم؟

ADMIN
05-09-2010, 19:54
با تشكر از شما اساتيد محترم مشكل من حل شد .:35:

ولي يه سوال كوچك داشتم اونم اينه كه من هر چقدر آنتن را تنظيم ماهواره را تنظيم ميكنم در اينتل 902 تعداد14 شبكه را نشان ميده در حالي كه 26 شبكه داره بعضي ها در شهرما ميگن پارزيت نميزاره.يا اين گفته صحيح است؟
آيا روش يا دستگاهي وجود دارد كه از وجود پارزيت در همان نقطه اطمينان پيدا كنيم؟


سلام

دوست عزیز پارازیت تاسیر میزاره
ولی لیستی از فرکانسهارو براتون میزارم امیدوارم مفید واقع بشه



ماهواره اینتلست (استانی ) در 62 درجه شرقی





FRQ:10961- POL:V- SR:5300- FEC:3/4


IRIB Khoozestan


IRIB AFLAK





FRQ:10971- POL:V- SR:8150- FEC:3/4


IRIB Kermanshah


IRIB Kordestan


IRIB ilam





FRQ:10980- POL:V- SR:5300- FEC:3/4


IRIB Mazandaran TV


IRIB Golestan TV





FRQ:10988- POL:V- SR:5300- FEC:3/4


IRIB Sahand


IRIB Sabalan





FRQ:10993- POL:V- SR:3600- FEC:2/3


IRIB Khorasan





FRQ:11088- POL:V- SR:3600- FEC:2/3


IRIB Esfahan





FRQ:11093- POL:V- SR:3600- FEC:2/3


Azarbayjane Gharbi





FRQ:11103- POL:V- SR:10000- FEC:2/3


Fars TV


Bushehr


Dena TV





FRQ:11555- POL:V- SR:27500- FEC:3/4


IRIB TV 1


IRIB TV 2


IRIB TV 3


IRIB TV 4


IRIB TV 5


IRINN


Amouzesh TV Network


IRIB Quran


Jame-Jam TV Network 3


Jame-Jam TV Network 3 ENGLISH


Press TV

صدراسناتور
05-10-2010, 12:44
با تشكر از مديريت سايت جناب مدير شما لطف كردين فركانسهاي اينتل 902 را براي من ارسال كردين.ولي جناب مدير با برنامه اي كه از اين سايت برداشتم ودر رسيور رايت كردم كل شبكه هاي استاني را مياره ولي نشون نميده.آنتن را تا جايي كه امكان داره جابه جا كردم ولي نشد.ميشه منو در اين مورد راهنمايي كنين.در ضمن در هاتبرد هم مشكل داره بعضي ها را نشان ميده بعضي ها را نشان نميده.مشكل از رسيوره يا جاي ديگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از مديريت تقاضا دارم كه مرا كاملا راهنمايي بفرمايين.

ADMIN
05-10-2010, 15:11
با تشكر از مديريت سايت جناب مدير شما لطف كردين فركانسهاي اينتل 902 را براي من ارسال كردين.ولي جناب مدير با برنامه اي كه از اين سايت برداشتم ودر رسيور رايت كردم كل شبكه هاي استاني را مياره ولي نشون نميده.آنتن را تا جايي كه امكان داره جابه جا كردم ولي نشد.ميشه منو در اين مورد راهنمايي كنين.در ضمن در هاتبرد هم مشكل داره بعضي ها را نشان ميده بعضي ها را نشان نميده.مشكل از رسيوره يا جاي ديگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از مديريت تقاضا دارم كه مرا كاملا راهنمايي بفرمايين.


سلام

دوست عزیز شما یک بار رسیور رو ریست فکتری کنید (همان حالت کارخانه ای ) ببینید مشکل برطرف میشه
موفق باشید

seysan
08-19-2010, 18:19
با سلام برنامه استار مکس 9999 رو با فلش تزریق کردم ولی سیستم بالا نمی اد راه حل چیه؟

ADMIN
08-19-2010, 18:44
با سلام برنامه استار مکس 9999 رو با فلش تزریق کردم ولی سیستم بالا نمی اد راه حل چیه؟
سلام
دوست عزیز اخرین بر نامه رو از بخش دانلود و از طریق ماکپیوتر به رسیور منتقل کنید مشکل حل خواهد شد
موفق باشید

seysan
08-21-2010, 00:18
دوست عزیز با کامپیوتر هم امتحان کردم ولی بازم بالا نیومد راه حل دیگه نداره ؟